"Speranța trebuie să rămână mereu speranță. Nu trebuie să se transforme niciodată în convingere."

miercuri, 25 iulie 2012

Cei mai buni tenismeni ai lumii la JO!

Mai sunt doar doua zile si cateva ore pana cand se da startul Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, editia 2012. Antrenamentele atletilor au inceput cu mult timp in urma, iar acum, evident, continua. Pozele pe care le postez in continuare insa, nu sunt neaparat de pe terenurile de antrenament, ci de prin imprejurimi. Enjoy! ;)


Juan Monaco, din Argentina, isi sustine tara cu toata inima.


Echipa de tenis a Spaniei, incluzandu-i pe jucatorii de top David Ferrer si Feliciano Lopez.


Sam Stosur, din Australia, a promis ca va incerca sa nu se ia la trante cu sportivii din judo, box si taekwondo. Noi speram ca ii iese, pentru ca e nevoie de ea pe terenul de tenis.


 Viktor Troicki, Ana Ivanovic si Nenad Zimonjic, din Serbia, inainte de inceperea Jocurilor Olimpice.


Parca si soarele straluceste mai cu foc cand o vede pe Vika zambind. Victoria Azarenka spera sa repete la Londra performantele extraordinare de la inceputul anului.


Novak Djokovic, din Serbia, fraternizand cu dusmanul, - daca putem spune asa -, Maria Sharapova, din Rusia. O jucatoare buna, pe care eu insa nu prea o agreez. Dar chiar si eu trebuie sa recunosc ca este o poza draguta.


Roger Federer, din Elvetia, pare destul de relaxat inainte de startul Jocurilor Olimpice. Si are de ce omul - s-a intors pe fotoliul de numar 1 mondial si joaca un tenis de zile mari. Sa vedem insa ce au de spus Djokovic si Murray despre asta...


Andy Murray, speranta gazdelor la o medalie, poate chiar de aur, a purtat zilele trecute torta olimpica prin Londra, impreuna cu Tim Henman si Venus Williams (SUA).


Extraordinarele surori Serena si Venus Williams, din Statele Unite, se pregatesc de un parcurs exploziv la Jocurile Olimpice. Cel putin cea mai tanara dintre ele...
 

Si iata in sfarsit si o poza cu ai nostri... Sorana Cirstea si Horia Tecau par sa se simta destul de bine inaintea Jocurilor Olimpice. Noi le dorim tot succesul din lume si speram sa ii vedem zambareti si dupa meciuri! :)

Ca un bonus, pe data de 20 iulie, presedintele interimar Crin Antonescu i-a inmanat lui Horia steagul pe care acesta il va purta la ceremonia de deschidere.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu