"Speranța trebuie să rămână mereu speranță. Nu trebuie să se transforme niciodată în convingere."

vineri, 27 iulie 2012

Tenis - Satul Olimpic si nu numai...

Am revenit cu noi imagini de la Jocurile Olimpice. Stiu ca acest blog trebuia sa aiba teme diverse, si chiar va avea subiecte foarte diferite, insa trebuie sa recunoastem ca nebunia Olimpiadei ne-a cuprins mai pe toti. Multi sportivi au fost zilele trecute in Satul Olimpic, unde au facut schimb de insigne si s-au pozat cu alti atleti. Aici sunt doar cateva crampeie din tot ceea ce s-a intamplat acolo.



Dupa cum a observat si Sorana Cirstea pe Twitter, jucatorii si jucatoarele de tenis au inceput goana dupa insigne. Francesca Schiavone, Kim Clijsters, Tomas Berdych si Novak Djokovic sunt numai cativa dintre cei cuprinsi de aceasta febra.


In timpul antrenamentului cu Novak, Andy Murray a semnat autografe pentru militarii care ii pazeau. Deoarece, din pacate, nu totul este roz la editia aceasta a Jocurilor Olimpice...


Djoker-ul Nole s-a intalnit cu membrii circului in Londra. 


Feli Lopez si Ferru, lesinati dupa antrenamentele pre-olimpice. Ii intelegem, se atreneaza oamenii. Mai ales acum, ca amicul Nadal nu va intra in competitie si Spania trebuie sa se mentina cat mai sus in clasamente.


Horia isi saluta fanii de la Londra. El si Adi Ungur si-au aflat ieri adversarii din primul tur, canadienii Daniel Nestor si Vasek Pospisil.



Nole si Delpo au facut poze cu poloistii romani in Satul Olimpic. Dragos Stoenescu, Andrei Busila si Dimitri Goanta l-au prins prin Sat pe fostul lider mondial Novak Djokovic, iar Andrei, mare pasionat de tenis, s-a pozat si cu argentinianul Del Potro.


Poza bonus pentru astazi. :) Fetita lui Bob Bryan este gata sa isi sustina tatal si unchiul la Jocurile Olimpice. Cat de dragut?
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu