"Speranța trebuie să rămână mereu speranță. Nu trebuie să se transforme niciodată în convingere."

luni, 23 iulie 2012

Favoriti la Jocurile Olimpice - Sandra Izbasa


Sandra Raluca Izbasa s-a nascut la data de 18 iunie 1990 la Bucuresti. Este o gimnasta de talie mondiala, campioana europeana si olimpica, in 2008, la Beijing. Legitimata la clubul Steaua Bucuresti, poreclita 'Oscar' si avandu-l ca antrenor la lot pe Octavian Belu, Sandra a reusit sa obtina anul acesta doua medalii de aur la Campionatele Europene de la Bruxelles, la echipe si la sarituri.

A absolvit Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si este pasionata de make-up, muzica si dans. Ceea ce probabil nu stiti despre campioana noastra este ca la o varsta mai frageda, a practicat handbal si a obtinut chiar si un titlu national de juniori.

Un talent evident, care m-a surprins placut la Jocurile Olimpice de la Beijing. Tin minte si acum cum imi batea inima asteptand rezultatele. Comentatorii spuneau ca trebuie sa fie pe podium, insa atunci cand s-a afisat punctajul, atat in cabina comentatorilor, cat si in casa mea unde urmaream intrecerea impreuna cu parintii si cu cativa prieteni, a avut loc o explozie de energie. Sandra este, evident, una dintre cele mai mari sperante ale Romaniei pentru Londra 2012, si eu sunt sigura ca nu va dezamagi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu